• Nyheter och arkiv

Psykolog till anstalten Fosie

Kriminalvården, Regionkontoret Syd

Publicerad: 2014-11-07, Annons-ID: 6099589

Ort: Malmö   (Kommuninformation), 1 plats 
Yrke: Psykolog 
Sista ansökningsdag: 2014-11-28 
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. 

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se 

ARBETSUPPGIFTER
För tjänsten söker vi Dig som är legitimerad psykolog. Anstalten Fosie har 101 platser i säkerhetsklass 2. 24 av dessa platser är avsedda för särskilt resurskrävande (SRI) intagna. Som psykolog hos Kriminalvården kommer Du att verka på individ-, grupp- samt nationell nivå. Du kommer också att ansvara för det psykologiska behandlingsarbetet på anstalten. Du gör kliniska bedömningar och kartlägger intagnas behov av individuellt anpassade insatser. Arbetet innebär självständiga och varierande arbetsuppgifter på såväl individ- som på gruppnivå.

I tjänsten ingår att ge psykoligisk behandling och genomföra ADHD-utredningar samt att handleda och utbilda personal. Samarbetet med övrig vårdpersonal är en självklar och viktig del i arbetet.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en god arbetsmiljö där du är en viktig del i det arbetet för visionen "Bättre ut". 

KVALIFIKATIONER
För att trivas i tjänsten ser vi att Du är trygg i Din yrkesroll. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. 

Du är naturligtvis legitimerad psykolog. 

Önskvärt är om Du har
- erfarenhet av personalhandledning eller annan handledarkompetens
- Neuropsykologisk utredningskompetens
- Tidigare erfarenhet av kriminalvård och/eller behandlingsarbete 

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. 
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. 

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. 

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. 
Supporttelefon för sökande: 0771-704 704 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter