• Nyheter och arkiv

PTP-psykolog - SiS LVM-hem Lunden. Sista ansökningsdag: 2014-02-27

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

Huvudkontoret ligger centralt på Drottninggatan 29 i Stockholm.

SiS LVM-hem Lunden har totalt 48 platser varav 36 låsbara.
Förutom behandlingsassistenter finns socionomer, socialpedagoger, mentalskötare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Avdelning Lunden kvinnor tar emot kvinnor i åldern 15-35 år med missbruksproblem och psykiatrisk problematik samt även gravida.

Avdelning Lunden män tar emot män i åldern 18-35 år med missbruksproblem, ibland i kombinerat med utagerande beteende och dubbeldiagnos.

Avdelning Karlsvik tar emot medelålders och äldre män med missbruksproblem, ofta i kombination med psykisk ohälsa. Karlsvik är beläget i Höör.

ARBETSUPPGIFTER
Psykologerna på Lunden/Karlsvik är en gemensam resurs för hela verksamheten. Detta innebär att man som psykolog arbetar på uppdrag av samtliga avdelningar inom institutionen. Arbetet är således förlagt till både Lunden och Karlsvik.

Psykologernas primära uppdrag är utredning och bedömning av klienter. Annat psykologarbete förekommer utifrån organisationens behov och personliga intressen. Organisationen är inne i en intensiv utvecklingsprocess där den psykologiska kunskapen kan omsättas på många olika områden. Då våra utredningar är av tvärfacklig karraktär är det viktigt med en vilja till samarbete med andra yrkeskategorier.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete med missbruk och inom sluten vård samt kunskaper om neuropsykologi och kognitiva behandlingstekniker är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

http://www.arbetsformedlingen.se/4.1799db4911df80d2fa9800024.html?id=5908592

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter