• Nyheter och arkiv

SiS LVM-hem Älvgården söker psykolog

Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Älvgården, Hedemora

Sista ansökningsdag: 2013-04-02

 

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

 

SiS LVM-hem Älvgården arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten för omhändertagande enligt lagen om vård av missbrukare, LVM. Vår målgrupp är män med alkohol- eller drogberoende, samt män med dubbeldiagnos. I Älvgårdens verksamhet ingår avgiftning/abstinensbehandling, utrednings-och motivationsarbete.

 

ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog på Älvgården ansvarar Du för att bedriva kvalificerat utrednings- bedömnings- och behandlingsarbete samt att tillsammans med övriga kollegor arbeta för att nå verksamhetens mål. Utredningsarbetet är en del av SiS utredning LVM och psykologen är en viktig medarbetare i utredningsteamet. SiS har ett psykolognätverk där Du kommer att ingå.

 

En viktig uppgift är även att handleda, samt vid behov, utbilda andra yrkesgrupper inom Ditt kompetensområde.

 

KVALIFIKATIONER
Legitimerad Psykolog. Du ska vara intitativrik och tycka om att ta ansvar samt vara med och utveckla i riktning mot våra mål. Strukturerad och positiv med ett utåtriktat förhållningssätt med god kommunikations- och samarbetsförmåga är andra egenskaper som värdesätts.

 

Vi ser även att Du har intresse för och erfarenhet av, att arbeta med utredning av både personlighetsbedömningar och neuropsykologiska funktionsnedsättningar. Vi förutsätter också att Du har god förmåga att dokumentera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

B-körkort erfordras.

 

http://www.arbetsformedlingen.se/4.1799db4911df80d2fa9800024.html?id=5738737

 

 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter