• Nyheter och arkiv

SiS ungdomshem Fagared söker psykolog

http://www.arbetsformedlingen.se/4.1799db4911df80d2fa9800024.html?id=5609763

 

Fagareds ungdomshem i Lindome (två mil söder om Göteborg) tar emot pojkar 16-21 år som är omhändertagna enligt LVU eller dömda till sluten ungdomsvård enligt LSU. Fagared har fem avdelningar varav två avdelningar är inriktade mot mottagning/utredning samt behandling av pojkar dömda till sluten ungdomsvård. En avdelning är utrednings- och akutavdelning. En avdelning arbetar med behandlingsplacerade ungdomar. En annan behandlingsavdelning är inriktad mot särskilt vårdkrävande ungdomar med utvecklingsstörning alternativt funktionshinder i form av neuropsykiatrisk problematik och/eller autism.

 

ARBETSUPPGIFTER
Sis ungdomshem Fagared i Lindome söker legitimerade psykologer till ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerad och kompentent personal i olika professioner.

Till arbetsuppgifterna hör framförallt att utföra kvalificerade psykologutredningar, där ett viktigt moment ofta är en neuropsykologisk bedömning, av ungdomar mellan 16 och 21 år.

 

Psykologutredningen ingår som en del i en utredning (på uppdrag av socialtjänsten) som utförs av ett team bestående av psykolog, pedagog, utredningssekreterare, behandlingsassistent och läkare. Till arbetsuppgifterna hör också att göra diagnostiska bedömningar, bedriva samtalsterapi, utföra bedömningssamtal, medverka i behandlingsplanering och vara konsult i frågor av psykologisk karaktär till övrig personal på institutionen.

 

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad psykolog med intresse för ungdomar och behandling av antisociala beteenden. Arbetet innefattar ett nära samarbete med avdelningsföreståndare och annan behandlingspersonal varför stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Erfarenhet av utredningar, neuropsykologi och KBT är meriterande.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter